HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.02.04 10:27 Frissítve: 2015.03.31 01:25

Puskás-Suzuki-kupa: először jön ausztrál csapat a tornára

Először lesz ausztrál résztvevője a húsvétkor hatodik alkalommal sorra kerülő Puskás-Suzuki-kupa utánpótlás-labdarúgótornának.

HIRDETÉS

 

A szervező Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapján olvasható közlemény szerint az U17-es csapatok viadalán az eddigiekhez hasonlóan ismét részt vesz a spanyol Real Madrid, a görög Panathinaikosz, a román Hagi Akadémia, valamint a Budapest Honvéd és a házigazda Puskás Akadémia, s hozzájuk csatlakozik a Melbourne Football Institute korosztályos együttese, amely több melbourne-i klubra épül.

A szervezők azért hívták meg az ausztrál gárdát, mert a Puskás-Suzuki-kupa állandó résztvevői a Puskás Ferenc pályafutásához kötődő egyesületek, s a legendás Aranycsapat kapitánya edzőként nemzeti bajnokságot és kupát nyert a South Melbourne csapatával.

A torna sorsolását március 21-én rendezik a Puskás Pancho Sport Pubban. A hat együttest két hármas csoportba sorsolják, a csoportmérkőzéseket nagypénteken, nagyszombaton és húsvétvasárnap rendezik. A döntőre és a helyosztókra a székesfehérvári Sóstói Stadionban kerül sor húsvéthétfőn, a finálét a Sport TV élőben közvetíti.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS