NS Panaszláda: Miért tett bundázást sejtető nyilatkozatot Bognár György?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.23. 12:12
Aktuális, sőt kényes ügy, felvetés, vélemény, vita, azaz minden olyan téma, amely foglalkoztatja a sportért rajongókat, bekerül a Nemzeti Sport nem napi rendszerességgel jelentkező rovatába. A válasz reményében mi minden kritikát, panaszt, észrevételt továbbítunk annak, akit illet. A kérdés ezúttal a következő: miért tett bundázást sejtető nyilatkozatot Bognár György?

Felháborodását fejezte ki közleményében Dragóner Attila, a Soroksár ügyvezetője Bognár György nyilatkozata után. A Budaörsi SC–Soroksár (4–2) bajnokit követően a hazaiak szakmai igazgatója ezt mondta: „Baráti szívességet tettünk a Soroksárnak azzal, hogy megvertük, így legalább nem okoz bajt magának az élvonalban. Ezt a mérkőzés előtt az edzőkollégával is megbeszéltem.”közleményében Dragóner Attila, a Soroksár ügyvezetője Bognár György nyilatkozata után. A Budaörsi SC–Soroksár (4–2) bajnokit követően a hazaiak szakmai igazgatója ezt mondta: „Baráti szívességet tettünk a Soroksárnak azzal, hogy megvertük, így legalább nem okoz bajt magának az élvonalban. Ezt a mérkőzés előtt az edzőkollégával is megbeszéltem.”

Dragóner Attila elmondta, nem hagyhatják, hogy bárki elrontsa az örömüket felelőtlen vagy rosszindulatú megnyilvánulásával. Hozzátette, a sportszerűség, az ellenfél tisztelete mindennél fontosabb.

Megkérdeztük Bognár Györgyöt a történtekről.

„Természetesen nem a végeredményt beszéltük meg Lucsánszky Tamással, csak arra céloztam, a klub feltételrendszere nem alkalmas az NB I-es megméretésre. Ettől függetlenül minden elismerésem a Soroksáré, mert az elmúlt másfél évben rengeteget fejlődött. Nem szerettem volna senkit sem megbántani, így ezúton kérek elnézést főleg kollégámtól, és minden soroksáritól, aki félreértette a szavaimat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik