NB III: távozott a korábbi NB I-es gólkirály Egerből

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.24. 10:31
null
A Pakssal NB I-es gólkirályi címig jutó Simon Attila távozott Egerből (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában 26 forduló után a kiesést jelentő 17. helyen álló Eger SE hivatalos közösségi oldalán számolt be róla, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a csoport góllövőlistáját 15 góllal vezető egykori NB I-es gólkirállyal, Simon Attilával.

A 40 éves labdarúgó pályafutása során volt a BKV Előre, a Soroksár, a Diósgyőr, az Újpest, a Kecskemét, a Zalaegerszeg, a Siófok, a Paks, a Pécs, a Gyirmót, a Dorog, a Szolnok, a Taksony, a Dunaharaszti és az osztrák Wolfsberg játékosa is, Egerbe 2022-ben igazolt, s a hevesi csapat bajnoki góljainak felét szerezte.

A 2013–2014-es NB I-es idényben Nikolics Nemanjával holtversenyben 18 góllal gólkirályi címet szerző csatár a heol.hu-nak beszélt Egerből való távozásának részleteiről.

„Szerdán jelezték felém a klub részéről, hogy csütörtökön jelenjek meg az irodában. Miután ezt megtettem, úgy álltam fel az asztaltól, hogy immár nem vagyok az Eger SE keretének a tagja. Lojálisnak tartom magam annyira az egylethez, hogy ebbe a kérdésbe mélyebben nem megyek bele” – idézi Simon Attilát a regionális portál.

„Amikor szembesültem a ténnyel, nagy gyomrosként éltem meg, nem gondoltam, hogy képes lehet még újat mutatni a futball, de tévedtem… Most viszont már sokkal pozitívabban látom a helyzetet. Úgy vélem, mindegy, milyen csapás éri az embert, meg kell őrizni a méltóságot. Ezt szem előtt tartva búcsúztam el a srácoktól, megköszönve mindenkinek az együtt töltött időszakot. Akadtak szép dolgok is az egri hónapokban, az előírt munkát mindig teljes mértékben elvégeztem, emiatt nem érhet kritika. Tiszta lelkiismerettel és egyenes háttal távozom Egerből” – tette hozzá Simon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik