NB III: Rezes kivégezte az FTC II-t; hetet vágott a KBSC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.03. 16:05
A labdarúgó NB III 12. fordulójának vasárnapi játéknapján gólgazdag mérkőzések születtek: keleten a Kazincbarcika hetet vágott a Veresegyháznak, a kis Loki ötöt a Lipcsei Péter vezette FTC II-nek, csakúgy, mint a Középcsoportban a Dunaharaszti és az ESMTK az ellenfeleinek, míg Nyugaton ismét kikapott a sokáig veretlen BKV Előre.

KELETI CSOPORT
A Kazincbarcika idegenben ütötte ki a Veresegyházát úgy, hogy a félidőben még csak két góllal vezetett. A második félidőben aztán a légiós, José Garcia Casado vezetésével beindult a gólgyártás, és végül meg sem álltak 7–0-ig. Nagy pofonba szaladt bele az FTC II Debrecenben. Az első csapatból megerősített kis Loki Rezes László mesterhármasára építve 5–0-ra verte meg a Lipcsei Péter által trenírozott Fradi-fiatalokat.KELETI CSOPORT
A Kazincbarcika idegenben ütötte ki a Veresegyházát úgy, hogy a félidőben még csak két góllal vezetett. A második félidőben aztán a légiós, José Garcia Casado vezetésével beindult a gólgyártás, és végül meg sem álltak 7–0-ig. Nagy pofonba szaladt bele az FTC II Debrecenben. Az első csapatból megerősített kis Loki Rezes László mesterhármasára építve 5–0-ra verte meg a Lipcsei Péter által trenírozott Fradi-fiatalokat.

KÖZÉPCSOPORT
A Bölcskei SE első félidei játékának köszönhetően megérdemelten nyert a Dabas otthonában: a 33. percben Eisenberger Tamás, a 43. percben Féhr Dávid volt eredményes. Meglepetésre vereséget szenvedett hazai pályán a Videoton II, pedig Milan Perics révén még a 29. percben vezetéshez jutott, ám a Szekszárd még az első félidőben megfordította a mérkőzést, és megérdemelten nyert 2–1-re. Lemásolta egymást a Dunaharaszti és az ESMTK. Mindkét csapat öt gólt szerezve verte meg ellenfeleit, előbbi a Komlót, utóbbi a Maglódot. A DMTK-ban Mészáros Dániel, a pesterzsébetieknél Fekete László tudott duplázni.

NYUGATI CSOPORT
Sokáig nem bírt egymással az Andráshida és Dorog, ám végül a hazaiak Török Tamás révén a második félidő közepén megszerezték a vezetést, majd a hajrában Vittman Ádám góljával biztossá tették győzelmüket. Pontokat hullajtott Szombathelyen a feljutásra vágyó Budaörs. A Haladás II egyenrangú ellenfélnek bizonyult Tüske Rolandéknak, így végül igazságos döntetlen született. A BKV Előre ismét vereséget szenvedett, ezúttal a Csákvár nyert (4–2) Soós Imre csapatának otthonában. A vendégeknél Imrik László és Varga Zoltán is duplázott. A Győri ETO II a papírformának megfelelően hazai pályán legyőzte a Tökölt, és – több győzelmének köszönhetően – élre állt a tabellán.

KELETI CSOPORT
Veresegyház–Kazincbarcika 0–7
DVSC-DEAC–FTC II 5–0
Tabella itt!

KÖZÉPCSOPORT
Dabas–Bölcske 0–2
Videoton II–Szekszárd 1–2
Dunaharaszti–Komló 5–0
ESMTK–Maglód 5–0
Tabella itt!

NYUGATI CSOPORT
Andráshida–Dorog 2–0
Haladás II–Budaörs 0–0
BKV Előre–Csákvár 2–4
Győri ETO II–Tököl 3–1
Tabella itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik