NB III: megvan a Hatvan új edzője, korábbi váci tréner irányít

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.09. 11:37
A gyenge őszi szezon után Török László vezetőedző decemberben távozott a labdarúgó NB III-ban szereplő FC Hatvantól, a csapat új trénere az előző bajnokságban a másodosztályú Vác FC-nél dolgozó Gulyás Gábor lett.

A 38 esztendős Gulyás Gábor 2015 őszétől kezdődően éveken át másodedzőként dolgozott az NB II-es Vác FC-nél, Sisa Tibor, Nagy Tibor és Zoran Szpisljak segítője volt. 2019 elején eljött számára a nagy lehetőség, a tavaszi szezonban vezetőedzőként irányíthatta a Vácot – igaz, mivel a feladat A-licencet követelt meg, neki pedig csak 2019 májusában lett meg a szükséges papírja, ezért szakmai igazgatóként Horváth Károly értékelt a mérkőzések után. Gulyás Gábor 2015 őszétől kezdődően éveken át másodedzőként dolgozott az NB II-es Vác FC-nél, Sisa Tibor, Nagy Tibor és Zoran Szpisljak segítője volt. 2019 elején eljött számára a nagy lehetőség, a tavaszi szezonban vezetőedzőként irányíthatta a Vácot – igaz, mivel a feladat A-licencet követelt meg, neki pedig csak 2019 májusában lett meg a szükséges papírja, ezért szakmai igazgatóként Horváth Károly értékelt a mérkőzések után.

Tavaly nyáron aztán a váci káosz miatt úgy döntött, hogy nem vállalja a továbbiakban a váci felnőtt csapat irányítását. 2019 őszén az utánpótlás-nevelő Vác VLSE U15-ös, majd U16-os együttesénél dolgozott.

Az FC Hatvan az őszi szezon után 9 ponttal az NB III Keleti csoportjának 14. helyén áll, hátránya 6 pont a még biztos bennmaradást érő, 12. helyen álló Tállyával szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik