NB III: „Meglepett a döntés” – Csank távozik Gyöngyösről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.19. 06:40
Csank János távozik a labdarúgó NB III Keleti csoportjában sereghajtó Gyöngyösi AK-tól, a klub magyarázata szerint az edzőváltásnak anyagi okai vannak – számolt be róla a heol.hu.

A hét forduló után két ponttal az NB III Keleti csoportjának utolsó, 16. helyén álló gyöngyösiek a következő közleményt juttatták el a Heves megyei portálnak az edzőváltásról:

A Gyöngyösi Atlétikai Klub vezetése a klub anyagi helyzetére való tekintettel megköszönte Csank János eddigi munkáját a vezetőedzői poszton. A Mesternek további sok sikert kívánunk, és köszönünk mindent, amit a klubért tett! A továbbiakban az eddigi másodedző, Török János veszi át munkáját.”

A tavasszal az együttest a harmadosztályban tartó, de most menesztett szakembert, Csank Jánost meglepte a vezetők döntése, de harag nélkül vált el a klubtól.

„Meglepett a döntés, mert mindenki tisztában volt azzal, milyen tényezők játszottak szerepet abban, hogy jelenleg itt állunk – fogalmazott a heol.hu-nak Csank János. – Még a hétvégén is került a csapathoz két új ember, a nyári személycserékről és a sajnálatos sérülésekről nem is beszélve. Borzasztó balszerencsés időszakot hagytunk magunk mögött, szakmailag mégsem éreztem, hogy hibáztam volna. A játékosokkal megfelelő volt a kapcsolat, ám az tény, hogy sok minden rosszul sült el az őszi szezonban. A hivatalos magyarázat szerint spórolni kell, mert a klub anyagi helyzete ezt kívánja. Mondhatom erre, hogy elfogadom, de a GYAK-tól kapott juttatás és a szóbeszédben szárnyra kapott fizetés köszönő viszonyban sincs egymással. Amikor márciusban idejöttem, tudtam, hogy NB III-as gárdához írok alá, és ehhez igazítottam az igényeimet. Akkor már korrektebb lett volna ezt közölni a nyáron. Ezzel együtt is harag nélkül váltunk el.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik