NB III: marad a veszprémi vezetőség, Jugovics visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 14:21
Az NB-s csapatok közül utolsóként, szerdán, régi-új edzővel, Jugovics Lajossal kezdte el a felkészülést a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC. Bár a csapatot üzemeltető gazdasági társaság az elmúlt hetekben tárgyalt a várossal a további működésről, csak annyi dőlt el, hogy a tavaszi szezont a jelenlegi vezetőséggel fejezi be a klub, végleges megoldás továbbra sem született – számolt be róla a veol.hu.

A mindenkori veszprémi labdarúgás történetében talán még sosem kezdte el ilyen későn a téli felkészülést a csapat. Az NB III-as bajnokság tavaszi rajtjáig alig egy hónap van hátra, de ez a kisebbik gond, hiszen hosszú távon a klub helyzete továbbra sem oldódott meg.

A Veszprém FC vezetősége a következő sajtóközleményt adta ki a tárgyalásokról:

Az Önkormányzat vezetőivel történt tárgyalások alapján a tavaszi szezont a jelenlegi vezetéssel fejezi be a Veszprém FC. A tavaszi felkészülésben 3 hét csúszásban vagyunk, amit megpróbálunk orvosolni. Jelenleg 13 szerződéssel rendelkező játékosunk van. Szeretnénk napok alatt kialakítani a 20 fős keretet, amelyhez a VFC USE támogatására is szükségünk van. Szeretnénk veszprémi fiatalokkal és veszprémi nevelésű idősebb játékosokkal megerősíteni a keretünket.

A biztos távozóink: Nagy Bálint, Skriba Máté (lejárt a kölcsönadása).

Az elkövetkező félév fő feladata az, hogy előkészítsük a nyári átadást, továbbá az, hogy már most olyan keretet alakítsunk ki, amelynél figyelembe vesszük a nyártól érvényes szakmai elképzeléseket.

A szerdai edzést Jugovits Lajos edző vezényelte, akivel még nem tudtunk mindenben megállapodni."

Veszprém FC vezetőség"

A város labdarúgásához ezer szállal kötődő rutinos szakember egyelőre megbízott trénerként tevékenykedik, egyébként ő volt a múlt év végén lemondó Simon Attila elődje.

A Veszprém FC az NB III Nyugati csoportjában csupán egy győzelmet aratott az őszi idényben, tizenöt forduló után nyolc ponttal a tizenötödik, utolsó előtti helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik