NB III: már nem Hevesi Tamás a Pénzügyőr vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.30. 06:37
Közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB III-ban szereplő Pénzügyőr és Hevesi Tamás – számolt be róla a klub honlapja.

Hevesi Tamás amerikai zenei turnéját is lemondva – a nyáron érkezett a pasaréti klubhoz vezetőedzőnek. A szakember irányítása alatt 12 bajnokit játszott a csapat az NB III Nyugati csoportjában, ezeken két győzelem és két döntetlen mellett nyolc vereséget szenvedett. Legutóbb a BKV Előre otthonában kapott ki 1–0-ra, és nyolc pontjával az utolsó helyen áll.Hevesi Tamás amerikai zenei turnéját is lemondva – a nyáron érkezett a pasaréti klubhoz vezetőedzőnek. A szakember irányítása alatt 12 bajnokit játszott a csapat az NB III Nyugati csoportjában, ezeken két győzelem és két döntetlen mellett nyolc vereséget szenvedett. Legutóbb a BKV Előre otthonában kapott ki 1–0-ra, és nyolc pontjával az utolsó helyen áll.

Hevesi helyett az őszi szezon hátralévő részében a Pénzügyőrnél 2010 és 2017 között már dolgozó Vatai Attila irányítja a csapatot szakmai tanácsadóként, segítője Rajkó Zoltán lesz. Vatai a Budapest Honvéd által működtetett Magyar Futball Akadémia régió vezetése mellett vállalta el a feladatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik