NB III: javuló helyzet, már három játékosa van a Tatabányának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.21. 16:20
Már három játékosa van a labdarúgó NB III-ban szereplő Tatabánya FC-nek, a klub Rigó Gábor után megállapodott a középső védővel, Farkas Viktorral is, míg a középpályás Kocsis Gergő kölcsönjátéka után visszatért az ESMTK-tól – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

Farkas Viktor két évvel meghosszabbította lejáró szerződését a klubbal, míg az ESMTK-tól visszatérő Kocsis Gergő azért maradhat a Bányásznál, mert élt a kölcsönadás nyújtotta lehetőséggel, a tavaszi szezonban minden meccsen kezdőként szerepelt az erzsébetieknél, és négy gólt szerzett az NB III Középcsoportjában.Farkas Viktor két évvel meghosszabbította lejáró szerződését a klubbal, míg az ESMTK-tól visszatérő Kocsis Gergő azért maradhat a Bányásznál, mert élt a kölcsönadás nyújtotta lehetőséggel, a tavaszi szezonban minden meccsen kezdőként szerepelt az erzsébetieknél, és négy gólt szerzett az NB III Középcsoportjában.

A Bányász elkezdte az egyeztetéseket az U19-es együttesből kiöregedő játékosokkal is, mivel a klub semmiképpen nem akar lemondani értékeiről.

Az egyesület emellett arról is hírt adott, hogy minden egyéb híreszteléssel ellentétben a Tatabánya FC leadta NB III-as nevezését az MLSZ felé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik