NB III: Egerben ismét problémák vannak - állítja a klubmenedzser

Vágólapra másolva!
2013.10.12. 15:07
Az NB III Keleti csoportjában szereplő Egri FC-nél „áthidalhatatlan nézeteltérés" alakult ki Tóth Dénes klubmenedzser és Kósa Sándor tulajdonos között.

„A fennálló problémák megoldására tett többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült kapcsolatot teremtenem a klub tulajdonosával – közölte a Heol.hu-val Tóth Dénes, az NB III-as egri egylet menedzsere. – Mostanra fogyott el végképp a türelmem, ezért az önkormányzat sportért felelős vezetőjéhez, Rázsi Botond alpolgármesterhez és a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságához fordultam. Mindkét illetékest értesítettem az egylet gondjairól, amelyeket Kósa Sándornak nem sikerült orvosolni."Heol.hu-val Tóth Dénes, az NB III-as egri egylet menedzsere. – Mostanra fogyott el végképp a türelmem, ezért az önkormányzat sportért felelős vezetőjéhez, Rázsi Botond alpolgármesterhez és a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságához fordultam. Mindkét illetékest értesítettem az egylet gondjairól, amelyeket Kósa Sándornak nem sikerült orvosolni."

Az Egri FC-hez 2012. júliusában érkezett menedzser nem fejtette ki, milyen problémákra gondol, de jelezte nem lesz ott a csapat mai, Ferencváros II elleni mérkőzésén.

A heves megyei hírportál kereste az ügyben Kósa Sándort, az Egri Futball Club Kft. százszázalékos tulajdonosát is, aki elmondta, a menedzseri teendőkkel kapcsolatban olyan nézetbeli különbségek alakultak ki, amelyek áthidalhatatlannak bizonyultak. Az Egri FC ma 15 órától játszik az FTC II ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik