NB III: edzőváltás – legyőzték a Fradit, azóta gólt sem szereztek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.30. 07:23
A Ferencváros második csapatának legyőzése óta nem megy a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Csepel FC-nek, ezért a klubvezetés megköszönte Balogh István vezetőedző munkáját, a szezon végéig a Takács Krisztián–Szabó Zoltán páros irányítja az együttest – számolt be róla a klub honlapja.

Az NB III Nyugati csoportjában 23 ponttal 14. helyen álló Csepel FC 567 perce nem talált a hálóba, előző hat meccsén 14 gólt kapott és csak egy egyetlen pontot szerzett. A piros-kék gárda legutóbb március 13-án győzött utoljára, akkor 10125 néző előtt a Fradi második csapatát verte meg 2–0-ra.a Fradi második csapatát verte meg 2–0-ra.

„Balogh István minden tőle telhetőt megtett a csapatért, de sajnos ez is kevésnek bizonyult – mondta a klub honlapján Takács Krisztián a Csepel FC egyik tulajdonosa. – A hetek óta tartó gólínség és a mutatott játék minősége arra az elhatározásra juttatott bennünket, hogy váltani kell, ugyanis egy ilyen múlttal rendelkező klub egyszerűen nem engedheti meg, hogy baj esetén ne változtasson. Szabó Zoltánnal együtt én ülök le a kispadra, és megpróbáljuk felrázni a társaságot, kizökkenteni a hetek óta tartó melankóliából. A hátralévő mérkőzéseken minden megteszünk azért, hogy végre sikerüljön gólt rúgni és – a lehetőségekhez mérten – a lehető legtöbb bajnoki pontot begyűjteni.”

Érdekesség, hogy a Csepel FC egyik tulajdonosa, Takács Krisztián a klub történetében nem először vállalja a vezetőedzői szerepet is a csapatnál, de a szakembernek most Szabó Zoltán személyében edzőtársa is lesz.

A 29. FORDULÓ PROGRAMJA AZ NB III NYUGATI CSOPORTJÁBAN

Szombat:
17.00:
Diósd–Érd
17.00: Dorog–Balatonfüred
17.00: Tatabánya–Csepel
Vasárnap:
11.00:
Puskás Akadémia II–III. Ker. TVE
17.00: Mosonmagyaróvár–Videoton II
17.00: Ferencváros II–ETO FC Győr
17.00: BKV Előre–Sárvár
17.00: Csorna–MTK II
Szabadnapos: Andráshida

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik