NB III: az FTC Diósdon, az Újpest piros után Debrecenben nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.22. 15:21
A labdarúgó NB III 17. fordulójában az élvonalbeli csapatok tartalékegyüttesei közül az Újpest Debrecenben, a Ferencváros Diósdon, a Videoton Andráshidán, a Diósgyőr és a Honvéd otthon nyert. A Békéscsaba kikapott a SZEOL-tól, a Paks pedig döntetlent játszott a Dunaharasztival.

NB III
17. FORDULÓ
KELETI CSOPORT
NB III
17. FORDULÓ
KELETI CSOPORT

A Geoffrey Castillionnal felálló Debrecen az 58. percben emberelőnybe került az Újpesttel szemben, amikor Gubacsi Zoltánt kiállította a játékvezető, hat perccel később mégis Cseke Benjámin, a lilák támadója szerezte meg a találkozó egyetlen gólját.

A Diósgyőr a Magyar Kupa negyeddöntőjébe jutott Tiszaújvárost győzte le, 1–1-es állásnál az Újpesthez hasonlóan emberhátrányba kerültek a borsodiak, de Icsó Zsolt csereként beállva a 89. percben így is betalált, ezzel otthon tartotta a három pontot a DVTK.

Eredmények:
DVSC-DEAC–Újpest II 0–1
DVTK II–Tiszaújváros 2–1

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT

A Honvéd Vernes Richárd góljával nyert hazai pályán a Gyula ellen, a Békéscsaba pedig Szegeden szenvedett vereséget. Az ESMTK 2–0-ra győzött a Hódmezővásárhely ellen, míg a Paks több NB I-es játékossal a csapatában sem tudta bevenni a Dunaharaszti kapuját, 0–0 lett a vége.

Eredmények:
Bp. Honvéd-MFA–Gyulai Termál 1–0
Paks II–Dunaharaszti MTK 0–0
SZEOL–Békéscsaba II 1–0
ESMTK–Hódmezővásárhely 2–0

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT

A Ferencváros az élen telel, miután Nagy Dominikkel és Haraszti Zsolttal a soraiban nyert Diósdon. A Videoton fiatalokkal győzött Andráshidán, Csornán szerzett három pontot a Sárvár, míg a Csepel az Érdet múlta felül otthon.

Eredmények:
Csorna–Sárvár 0–3
Diósd–Ferencváros II 2–4
Andráshida–Videoton II 0–2
Csepel–Érd 2–0

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik