NB III: az ETO hét új igazolással célozza meg a feljutást

Vágólapra másolva!
2016.06.27. 17:59
A labdarúgó NB III-ban szereplő ETO FC Győr hivatalos honlapja hétfő délután hét új igazolásról számolt be, mindegyikük mögött jelentős első és másodosztályú múlt áll.

A 28 éves Simonfalvi Gábor a ZTE-ben szerepelt az előző szezonban, pályafutása alatt 67 első osztályú és 138 másodosztályú mérkőzést játszott. A védő Graszl Károly 82 mérkőzésen szerepelt az NB I-ben, korábban Cipruson is megfordult. A középpályás Tajthy Tamás 58 mérkőzésen lépett pályára az Újpest és a Pápa mezében, az előző idényben az NB II-es Mezőkövesdet erősítette.Simonfalvi Gábor a ZTE-ben szerepelt az előző szezonban, pályafutása alatt 67 első osztályú és 138 másodosztályú mérkőzést játszott. A védő Graszl Károly 82 mérkőzésen szerepelt az NB I-ben, korábban Cipruson is megfordult. A középpályás Tajthy Tamás 58 mérkőzésen lépett pályára az Újpest és a Pápa mezében, az előző idényben az NB II-es Mezőkövesdet erősítette.

Balajti Ádám tagja volt a magyar korosztályos válogatottnak az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokságon, amelyen a csapat bronzérmet szerzett. Az előző szezonban Szolnokon játszott, 70 NB I-es mérkőzésen szerepelt a Diósgyőr, Debrecen, MTK és Újpest színeiben. Kulcsár Kornél 2010-ben tagja volt az U19-es magyar válogatottnak. A 24 éves középpályás 70 NB I-es mérkőzésen játszott, az előző idényben 17 meccsen lépett pályára az NB II-es Kisvárdában.

A korábbi U19-es válogatott balhátvéd, Fejes János a Honvéd futballistájaként 4 találkozón szerepelt az első osztályban, két szezonon keresztül pedig kölcsönben a Gyirmótnál játszott, amelynél 56 meccsen lépett pályára a másodosztályban. A korábbi utánpótlás-válogatott Földes Milán Dorogról érkezik az ETO-hoz, a jobbhátvéd korábban a Kaposvárral játszott az élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik