NB III: az edző az eltiltás ellenére is irányított, kirúgták

Vágólapra másolva!
2014.10.30. 16:51
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a kiesés elől menekülő Gyöngyösnél a vasárnapi, Jászberény elleni bajnokin már nem Majzik Zoltán irányítja a csapatot.

A gyöngyösiek új vezetőedzője a heol.hu beszámolója szerint Tóth János, aki Aczél Zoltánt és Földesi Károlyt előzte meg az NB III Keleti csoportjának utolsó előtti helyén szerénykedő Gyöngyös kispadjáért induló versenyben.heol.hu beszámolója szerint Tóth János, aki Aczél Zoltánt és Földesi Károlyt előzte meg az NB III Keleti csoportjának utolsó előtti helyén szerénykedő Gyöngyös kispadjáért induló versenyben.

A menesztett szakvezető, Majzik Zoltán az MLSZ közlése szerint a Cigánd ellen 1–0-ra elveszített mérkőzésen eltiltása ellenére folyamatosan instrukciókkal látta el csapatát, az asszisztens személyét durván sértette, a találkozó lefújását követően pedig a pályára ment és a játékvezetőt is inzultálta.

„Majzik hetekkel ezelőtt jelezte, ha úgy tud segíteni nehéz helyzetben lévő csapatán, hogy távozik, akkor feláll a kispadról. Akkor még meggyőztük a maradásról, de ezúttal már cselekednünk kellett" – mondta a heol.hu-nak Benus Ferenc, a gyöngyösiek szakosztályvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik