NB III: a Kisvárda csatára úgy készül, januártól az MTK-nál edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.27. 10:25
Lehet, hogy a múlt hétvégén pályafutása során utoljára lépett pályára az NB III Keleti csoportjának második helyén álló Kisvárda színeiben Myke Bouard Ramos, aki januárban már anyaegyesületénél, az MTK-nál jelentkezik edzésre, melyhez 2017 nyaráig köti a szerződése. A brazil támadó a Nyírbátor ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen góllal búcsúzott a szurkolóktól.

A szon.hu beszámolója szerint elképzelhető, hogy a fővárosiak a tavaszi szezonra is kölcsönadják a csatárt a feljutásért küzdő kisvárdaiaknak, de Bouard szombati gólörömén érződött, hogy elérkezett a búcsú ideje.szon.hu beszámolója szerint elképzelhető, hogy a fővárosiak a tavaszi szezonra is kölcsönadják a csatárt a feljutásért küzdő kisvárdaiaknak, de Bouard szombati gólörömén érződött, hogy elérkezett a búcsú ideje.

„Ez volt az utolsó meccsem Kisvárdán, januártól az MTK játékosa leszek – mondta a regionális portál megkeresésére Myke Bouard Ramos, aki hétfőn utazik haza Brazíliába. – Csupa jó emléket viszek magammal, nagyon hálás vagyok a kisvárdaiaknak, a vezetőknek, a játékostársaknak és a szurkolóknak is köszönök mindent. Rengeteg barátot szereztem, együtt éltünk meg sok örömet és sajnos bánatot is. Az első fél évem jól sikerült, az ellenfelek is megismertek, és magasabb osztályú csapatok is felfigyeltek rám. Aztán a télen megsérült a bokám, ami után nem tudtam hozzásegíteni csapatomat a bennmaradás kiharcolásához. Balszerencsés körülmények között estünk ki, majd megsérült a térdem, így az NB III-ban játszott őszi szezon elején sem állhattam rendelkezésre. Az év végére már sokat javult az állapotom, bár tudom, nem mindig a legjobb formámat hoztam. Most hazamegyek, megerősítem a lábamat, közben pedig véglegesen eldől a sorsom, de úgy készülök, hogy januártól már az MTK edzésein kell részt vennem.”

A 22 esztendős csatár eddig 11 tétmérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban, és hat gólt szerzett – abból hármat a Jászberény elleni bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik