HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.12.27 14:49 Frissítve: 2016.12.28 01:14

NB III: a Kaposvár új edzővel próbál feljutni

Artner Tamás lett az NB III-ban szereplő Kaposvári Rákóczi vezetőedzője – jelentette be a klub a mai sajtótájékoztatóján. A 46 éves szakemberrel másfél plusz egy éves szerződést kötött a klub.

 

„Azt kellett eldöntenem, hogy akarok-e NB III-ban edzősködni. Korábbi edzői pályafutásom először az utánpótlásról szólt, majd NB II-ben és NB I-ben tevékenykedtem. Nem gondoltam arra, hogy NB III-ban vállalok szerepet, viszont a Kaposvári Rákóczinak olyan múltja van és olyan elképzelései, melyek bőven felérnek egy NB II-es lehetőséggel. A feltételek itt adottak ahhoz, hogy jó színvonalú és eredményes munkát tudjak végezni” – mondta Artner Tamás a rakoczifc.hu-nak.

Artner segítője Takács Gábor lesz, aki korábban 12 évig dolgozott a Haladás utánpótlásában, majd Bükön és Sárváron volt vezetőedző.

„Az előttünk lévő félévben megpróbáljuk a lehető legtöbb pontot begyűjteni. Emellett igyekszünk felépíteni egy olyan együttest, amelyik hosszú távon eredményes lehet. Jelen pillanatban nem a mi kezünkben van a sorsunk, hiszen előfordulhat, hogy akkor sem végzünk az élen, ha minden meccset megnyerünk. A félév végén, ha maradunk az NB III-ban, akkor a következő szezonnak már egy kész csapattal futunk neki, amellyel az NB II-be tudunk kerülni.”

A Kaposvár novemberben vonta meg a vezetőedzői tisztséget Házi Lászlótól (aki maradt a klubnál), ami után átmenetileg Waltner Róbert és Konrád László irányított. Ma pedig az új edzőt is bejelentették.

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.