NB II: visszavonult a korábbi válogatott kerettag kapus

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 15:44
null
Visszavonult Szántai Levente (Fotó: Török János/Délmagyarország)
A korábbi válogatott kerettag kapus, Szántai Levente befejezte aktív pályafutását, de marad a Szeged-Csanád GA-nál, és a továbbiakban is a klubnál hasznosítja tapasztalatait – számolt be róla a szegediek honlapja.



A 37 éves kapus, Szántai Levente az Újpestben kezdte pályafutását, majd védte az MTK, a Tatabánya, a Kazincbarcika, a Diósgyőr, a Soroksár, a REAC és a Mezőkövesd kapuját is, mielőtt 2015-ben Szegedre igazolt volna. A Szeged-Csanád GA-nál évekig kezdő kapusként számoltak vele, de az előző kiírásban már csak a kispadra ülhetett le 10 alkalommal. A továbbiakban a klubnál hasznosítja tapasztalatait – az később derül ki, hogy pontosan milyen beosztásban –, csakúgy, mint a pályafutását szintén befejező Andorka Péter.

A szegediek keretéből távozik Kuti Krisztián, valamint Koszó Balázs távozásának útjába nem gördít akadályt a vezetőség. Kóródi Nándor kölcsönszerződése lejárt, a támadó visszatért a DVSC-hez.

Ódor Máté profi szerződést kapott, a fiatal játékos a következő szezonban már segítheti a klub felnőttcsapatát, ez az NB II-ben érvényes „fiatalszabály” miatt is előnyös. Miroslav Grumiccsal és Rózsahegyi Dominikkal szerződést hosszabbított a klub.

Orosz Márk Erik visszatért a kölcsönadása után a Hódmezővásárhelyi FC-től, míg kapusposzton az U19-es együttesből a felnőttekkel edz Sági Viktor.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Orosz Márk Erik (Hódmezővásárhely – kölcsönből vissza), Ódor Máté (Szeged-Csanád GA U19)
Távozók: Alekszics Branimir (szerb-magyar, ?), Andorka Péter (befejezte pályafutását), Kuti Krisztián (?), Kóródi Nándor (DVSC – kölcsönből vissza), Szántai Levente (befejezte pályafutását), Tóth Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Vankó Imre (?), Zvara Dávid (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik