NB II: visszatér a felcsúti hátvéd a Csákvárhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.09. 20:23
Visszatér a labdarúgó NB II-ben szereplő Puskás Akadémiától a csoporttárs Csákvárhoz a középső védő, Fényes Szabolcs – számolt be róla a klub honlapja.

„Közös megegyezéssel szerződést bontottam a felcsúti klubbal, s néhány perce megegyeztem Nagy Sándor elnökkel, hogy visszatérek a Csákvárhoz – mondta Fényes Szabolcs a klub honlapján. – Fiatal vagyok, játszani szeretnék, nem elégít ki, hogy adott esetben csak a keretben legyek vagy éppen a kispadot koptassam. Erre úgy láttam, most nagyobb esélyem nyílik Csákváron, mint Felcsúton. Az akadémiánál korrektek voltak, elfogadták a kérésemet, s nem gördítettek akadályt a távozásom elé.”Fényes Szabolcs a klub honlapján. – Fiatal vagyok, játszani szeretnék, nem elégít ki, hogy adott esetben csak a keretben legyek vagy éppen a kispadot koptassam. Erre úgy láttam, most nagyobb esélyem nyílik Csákváron, mint Felcsúton. Az akadémiánál korrektek voltak, elfogadták a kérésemet, s nem gördítettek akadályt a távozásom elé.”

A 21 éves védő 15 bajnokin lépett pályára ősszel a felcsútiaknál, de mivel a PAFC télen jelentősen megerősíti keretét, tavasszal valószínűleg jóval kevesebb lehetőséget kapott volna.

Rajta kívül Molnár Csaba is visszatérhet Csákvárra Felcsútról, az ő sorsa is eldőlhet még a napokban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők: Fényes Szabolcs
(Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Molnár Csaba (Puskás Akadémia)
Távozók: Horváth Roland (Budaörs)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk Póti Krisztián

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik