HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.06 07:55 Frissítve: 2015.02.20 01:22

NB II: Várit megtartaná a Szolnok, nem lesz nagy változás

Véget ért a téli szabadság a Szolnoki MÁV Stadler Rail FC labdarúgóinak, a gárda ma megkezdi a felkészülést a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére. A kék-fehér együttes mindössze két ponttal van lemaradva az első helyezett Vasastól. A szolnokiak a tervek szerint február elsejétől egy hétig a horvátországi Rovinjban készülnek, a keretben nem várható nagy változás.

HIRDETÉS

A szolnokiak szakvezetője, Kis Károly elmondta a Nemzeti Sportnak, nem akarnak feltétlenül igazolni, csak abban az esetben szerződtetnek bárkit, ha valóban erősítést jelent. Éppen ezért távozóról sem tud beszámolni, azaz az őszihez képest változatlan kerettel kezdik a felkészülést. Vári Barnabás és B. Tóth Balázs szerződése december végén lejárt, jelenleg tárgyalnak, mindkét fél hajlik a hosszabbításra.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS