NB II: újra Magyarországra szerződött a szerb óriás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.19. 13:45
A ZTE a minap bejelentette Szasa Popin szerződtetését, és a szerb nemzetiségű, magyar állampolgárságú labdarúgó felkészülési mérkőzésen időközben be is mutatkozott az NB II-es csapatban.

A 202 centiméter magas, 28 éves Szasa Popin – aki bemutatkozásképp egy félidőt játszott a zalaiak soraiban az NB III-as Nagykanizsa elleni 2–1-es győzelem alkalmával – 40 mérkőzésen szerepelt a magyar első osztályban a Pápa és a Haladás színeiben. A legutóbbi szezonban 13 bajnokin öt gólt szerezve segítette élvonalba jutáshoz a szlovákiai Szered csapatát, az SKF Seredet.Szasa Popin – aki bemutatkozásképp egy félidőt játszott a zalaiak soraiban az NB III-as Nagykanizsa elleni 2–1-es győzelem alkalmával – 40 mérkőzésen szerepelt a magyar első osztályban a Pápa és a Haladás színeiben. A legutóbbi szezonban 13 bajnokin öt gólt szerezve segítette élvonalba jutáshoz a szlovákiai Szered csapatát, az SKF Seredet.

Popin két évre írt alá Zalaegerszegen.

További NB II-es igazolások

VÁC. Az 1998-as születésű kapus, Lőrincz Péter az NB III-as Csepeltől érkezett, míg az 1996-os születésű középpályás, Pintér Bence – aki a Puskás Akadémia színeiben a felnőttek között kilencszer az NB I-ben is pályára lépett – legutóbb az NB III-as Balassagyarmat játékosa volt.

CEGLÉD. A 2000-ben született támadó, Timári Norman a Puskás Akadémia második csapatától érkezett, az elmúlt szezonban 17 mérkőzést játszott az NB III-ban. A felcsúti akadémián minden korosztályt végigjárt, mindenhol alapemberként számoltak vele, és összesen 117 góllal hálálta meg a bizalmat az évek során – írja a klubhonlap.

TISZAKÉCSKE. Az újonc kécskeiek a 17 éves Huszti András személyében a szombathelyi Illés Akadémián nevelkedő játékost mutattak be, míg a kecskeméti akadémián pallérozódó Szabó Dávid a második csapattól került fel a felnőttek közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik