NB II: Újpestről igazolt hátvédet a Siófok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 14:26
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok átigazolta az eddig Újpesten futballozó Baranyai Ádámot és a legutóbb Baján szereplő Kirchner Krisztiánt.

Újpestről érkezik a 21 esztendős Baranyai Ádám, aki balhátvéd poszton bevethető. A Balaton-partiak azért szerződtették a futballistát, mert az első számú balhátvéd, Novák Alexisz műtét után lábadozik és nem lesz bevethető az őszi szezonban. A kaposvári nevelésű Kirchner Krisztián a szélső középpályás posztján használható futballista, az elmúlt bajnokságban 26 alkalommal lépett pályára az NB III-as Baja színeiben és 3 gólt szerzett. Baranyai Ádám, aki balhátvéd poszton bevethető. A Balaton-partiak azért szerződtették a futballistát, mert az első számú balhátvéd, Novák Alexisz műtét után lábadozik és nem lesz bevethető az őszi szezonban. A kaposvári nevelésű Kirchner Krisztián a szélső középpályás posztján használható futballista, az elmúlt bajnokságban 26 alkalommal lépett pályára az NB III-as Baja színeiben és 3 gólt szerzett.

Két játékost továbbra is tesztel a siófokiak szakmai igazgatója, Horváth Károly: az egykoron Felsőtárkányban játszó csatár, Dér Alex és a korábban többek között Vácott és a BKV Előrénél futballozó támadó középpályás, Aranyos Márk is lehetőséget kap a Siófok szombati felkészülési mérkőzésein.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Baranyai Ádám (Újpest FC), Berki István (Puskás Akadémia FC), Daru Bence (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Kirchner Krisztián (Baja), Eisenberger Tamás (Bölcske), Kovács János (Bp. Honvéd)
Távozott/távozhat: Bogáti Péter (?), Horváth Péter (MTK Budapest – kölcsönből vissza, onnan Soproni VSE-GYSEV), Jusuf Dajic (bosnyák, ?), Kiss Zsolt (?), Pál András (Mezőkövesd?), Tímár Krisztián (Szeged 2011-GA), Waltner Róbert (Lombard Pápa), Nagy Dániel (Vasas)
Kiszemeltek: Dér Alex (csapat nélkül)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik