NB II: próbajátékos vetett véget a várdai védő karrierjének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 14:56
Spekker Tamásnak, a labdarúgó NB II-be feljutó Kisvárda játékosának vélhetően véget ért a karrierje, miután a csütörtöki, Újpest U21 elleni felkészülési mérkőzésen a lila-fehéreknél próbajátékon szereplő Doucoure Mamadou becsúszása után síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Mamadou, az újpestiek próbajátékon lévő csatára olyan csúnyán rácsúszott a várdai Spekker Tamás lábára, hogy a labdarúgó síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett.Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Mamadou, az újpestiek próbajátékon lévő csatára olyan csúnyán rácsúszott a várdai Spekker Tamás lábára, hogy a labdarúgó síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett.

„Hogy haragszom-e a fiúra? Azt hiszem, természetes, ha azt mondom, hogy igen. Nyújtott lábbal csúszott be, ami eleve sportszerűtlen, edzőmeccsen pedig különösen érthetetlen megmozdulás. Éreztem, hogy nagy a baj, de egyből megpróbáltam lábra állni. Azt akartam bizonyítani magamnak, hogy nincs törés. Ami a pályafutásomat illeti, annak ezzel alighanem befellegzett. Tisztában vagyok vele, hogy már a végéhez közelített a futballista karrierem, de legalább egy NB II-es meccsen még pályára akartam lépni. Hat hét fekvés vár rám, aztán kiveszik a csavarokat, utána lábra lehet állni, és kezdődhet a rehabilitáció. A legfontosabb, hogy felépüljek, maradjon meg a munkahelyem, de ez az év már biztosan rá fog menni a gyógyulásra” – mondta Spekker a szon.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik