HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.07.26 14:56 Frissítve: 2014.11.23 01:25

NB II: próbajátékos vetett véget a várdai védő karrierjének

Spekker Tamásnak, a labdarúgó NB II-be feljutó Kisvárda játékosának vélhetően véget ért a karrierje, miután a csütörtöki, Újpest U21 elleni felkészülési mérkőzésen a lila-fehéreknél próbajátékon szereplő Doucoure Mamadou becsúszása után síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett.

HIRDETÉS

 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Mamadou, az újpestiek próbajátékon lévő csatára olyan csúnyán rácsúszott a várdai Spekker Tamás lábára, hogy a labdarúgó síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett.

„Hogy haragszom-e a fiúra? Azt hiszem, természetes, ha azt mondom, hogy igen. Nyújtott lábbal csúszott be, ami eleve sportszerűtlen, edzőmeccsen pedig különösen érthetetlen megmozdulás. Éreztem, hogy nagy a baj, de egyből megpróbáltam lábra állni. Azt akartam bizonyítani magamnak, hogy nincs törés. Ami a pályafutásomat illeti, annak ezzel alighanem befellegzett. Tisztában vagyok vele, hogy már a végéhez közelített a futballista karrierem, de legalább egy NB II-es meccsen még pályára akartam lépni. Hat hét fekvés vár rám, aztán kiveszik a csavarokat, utána lábra lehet állni, és kezdődhet a rehabilitáció. A legfontosabb, hogy felépüljek, maradjon meg a munkahelyem, de ez az év már biztosan rá fog menni a gyógyulásra” – mondta Spekker a szon.hu-nak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS