NB II: újabb korábbi élvonalbeli játékost igazolt a Soroksár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 13:14
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár vezetősége megállapodott a legutóbb Nyíregyházán futballozó, szabadon igazolható irányító középpályással, Sándor Istvánnal – számolt be róla a klub honlapja.

A több mint 30 NB I-es meccsen szerepelt Sándor jó edzettségi állapotban érkezett a Soroksárhoz és mivel már csatlakozott is a Törökországban edzőtáborozó kerethez, a ma esti, FK Ohzsepesz elleni felkészülési mérkőzésen pályára küldheti őt Varga Attila vezetőedző.ma esti, FK Ohzsepesz elleni felkészülési mérkőzésen pályára küldheti őt Varga Attila vezetőedző.

Sándor István Huszák Tamás után a Soroksár második olyan téli új szerzeménye, aki az ősszel még az élvonalban futballozott. Az irányító középpályás előző csapatában, a Nyíregyházában tavaly tavasszal még alapembernek számított, ősszel az élvonalban azonban már csak kiegészítő szerep jutott neki, ezért bontott szerződést a nyírségi klubbal.

Mint azt a Nemzeti Sport Online előrejelezte, a Németországból hazatérő támadónak, Szenes Bencének is szerződést kínált a Soroksár, amelyet a játékos elfogadott, így tavasszal ő is a XXIII. kerületieket erősíti.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Huszák Tamás (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Sándor István (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Szalkai Róbert (romániai, Farul Constanta – Románia), Szenes Bence (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Urbán Pál (Cegléd?)
Kölcsönbe távozók: ifj. Nyilas Elek (Mezőkövesd)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Erdei Gábor (FTC, onnan Siófok), Kocsis Dávid (Ausztria), Pintér Dominik (FTC)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik