NB II: újabb hat játékossal állapodott meg a Budaörs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 19:36
Varga Bence, Szabó Viktor, Menyhárt Attila és Hegedűs János után újabb játékosokkal állapodott meg a labdarúgó NB II egyik újonca, a Budaörsi SC – számolt be róla a klub honlapja.

A védelembe két új labdarúgó érkezett: az egykoron Diósgyőrben, a Vasasban és Pápán is futballozó, NB I-es rutinnal rendelkező Gál Szabolcs és a Tatabányáról szerződtetett Lajer Gábor.Gál Szabolcs és a Tatabányáról szerződtetett Lajer Gábor.

A Honvéd második csapatától érkező, de budaörsi nevelésű Miskei Milánra, a legutóbb Siófokon futballozó Papp Mátéra és a Balatonfüredről érkező Sárossy Dánielre középpályásként számíthat a szakvezetés.

A kapuba is érkezett új játékos, a Budaörsön korábban már megforduló, legutóbb Ajkán védő Tulipán Ákos.

Korábban már beszámoltunk Varga Bence, Szabó Viktor, Menyhárt Attila és Hegedűs János érkezéséről, az újonnan szerződtetett labdarúgókkal így tíz főre nőtt a Budaörs nyári érkezőinek száma.

Sőt, ez a szám akár tizenegy is lehet, hiszen az sem kizárt, hogy a korábbi FTC-védő, Sváb Dániel is a Pest megyeieknél folytatja pályafutását.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL

Érkezők: Gál Szabolcs (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Lajer Gábor (Tatabánya), Menyhárt Attila (Vasas), Miskei Milán (Honvéd-MFA), Papp Máté (szabadon igazolható, legutóbb Siófok), Sárossy Dániel (Balatonfüred), Szabó Viktor (Monor), Tulipán Ákos (szabadon igazolható, legutóbb Ajka), Varga Bence (BKV Előre)
Kölcsönbe érkezők:Hegedűs János (Haladás)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Sváb Dániel (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)
Távozók: Bartos Attila (Soroksár), Sánta Attila (?), Tüske Roland (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik