HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.20 11:48 Frissítve: 2018.07.20 13:04

NB II: újabb három PAFC-fiatal írt alá Csákváron

Az NB II-ben szereplő Csákvár bejelentette, hogy újabb három játékost kölcsönvett a Puskás Akadémiától.

HIRDETÉS

Csilus Ádám, Oroszi Dániel és Tóth Balázs után Deutsch László és Nándori Botond érkezett a szomszédos városból, míg a már tavasszal is Csákváron játszó Tamás Nándor meghosszabbította a kölcsönszerződését.

Mindhárman a teljes szezonra szóló kölcsönszerződést írtak alá. Deutsch felkészülési mérkőzésen már a PAFC első csapatában is játszott, míg Nándori utánpótlás-válogatott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL*
Érkezők: Csilus Ádám (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Deutsch László (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Farkas Aurél (Szolnok), Oroszi Dániel (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Nándori Botond (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Sejben Viktor (Videoton II – kölcsön után végleg), Tóth Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönbe)
Távozók: Bokros Szilárd (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Ivor Horvat (horvát, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Király Botond (Vasas – kölcsönből vissza), Major Barnabás (szabadon igazolható), Máté János (Szeged 2011), Molnár Tibor (szabadon igazolható, Cegléd?), Oldal Tibor (Cegléd), Polonkai Attila (befejezte pályafutását), Rétyi Tamás (szabadon igazolható, Cegléd?),  Tar Zsolt (ETO FC Győr)

*Az NB I-es partnerklub miatt csak akkor soroljuk fel a kölcsönjátékosokat, ha visszatérnek anyaegyesületükhöz, vagy másik csapathoz kerülnek, ill. ha most érkeztek kölcsönbe.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS