NB II: új utánpótlás szakmai igazgató a Szeged 2011-nél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.23. 15:37
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011-Grosics Akadémia új utánpótlás szakmai igazgatót nevezett ki Őze Tibor személyében, aki azt a feladatot kapta, hogy az ország legjobb akadémiái közé vezesse a klubot.

„Hosszú ideig dolgoztam az MLSZ-ben, már régi tervem volt, hogy klubnál dolgozhassak. A Grosics Akadémiához múlt nyár óta köt szerződés, de november közepétől konkretizáltuk és gyorsítottuk fel a teendőket. Elsőrendű feladatom, mindennemű szakmai tanácsadás mellett, a Szeged 2011-Grosics Akadémia utánpótláscsapatai auditációjának előkészítése. Most egy előkészítő szakaszban járunk, és a 2018–2019-es bajnokság kezdetéig dől el, hogy tudunk-e csatlakozni a jelenlegi tizenkét kiemelt akadémiához” – fogalmazott a szegedma.hu-nak Őze Tibor.szegedma.hu-nak Őze Tibor.

A korábban több NB I-es klubnál, legutóbb pedig az NB III-as Gyula vezetőedzőjeként dolgozó szakember kifejtette, van tapasztalata a labdarúgás ezen színterén is, hiszen amikor a Magyar Labdarúgó-szövetségnél dolgozott, hozzá tartoztak az auditálással kapcsolatos feladatok. Úgy folytatta, a Szeged 2011-Grosics Akadémia utánpótlás-együttesei alkalmasak arra, hogy ha jól összeállítják a programot és igazítják ezt az auditáció feltételeihez, akkor eséllyel pályázzon a következő auditáció során arra, hogy kiemelt akadémia legyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik