NB II: új feladatot kapott a Nyíregyháza leváltott edzője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.04.29. 14:11
Mint beszámoltunk róla, Lengyel Roland helyét Gálhidi György vette át a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzői posztján. Azóta eldőlt, hogy Lengyel Roland is marad a szabolcsiak kötelekében, a Bozsik Akadémia egyik edzője lesz – számolt be róla a klub honlapja.

A Nyíregyházát az őszi szezon derekától gardírozó Lengyel Roland a továbbiakban a nyíregyháziak kötelékében működő Bozsik Akadémia egyik edzőjeként dolgozik tovább, míg korábbi segítője, Ambrusz Árpád videóelemzőként marad a klub alkalmazásában, tehát ő a jövőben is a felnőttcsapat mellett dolgozhat.

Stabilizáltuk helyünket a középmezőnyben, elkerültünk a kiesőzónából, és voltak emlékezetes mérkőzéseink – értékelte az előző hónapokat Lengyel Roland a nyiregyhazaspartacus.hu-nak. – Sikeres volt ez az időszak, melyet sajnos tavasszal nem tudtunk megismételni. Itt meghatározó volt a rajt, az első, Soroksár elleni meccsen elszenvedett vereség. Több találkozón is volt esélyünk a győzelemre, de pont nélkül maradtunk. Próbáltuk kihozni a maximumot a keretből, köszönöm a vezetőségnek, hogy ismét bizalmat szavazott nekem. Igyekszem a jövőben az utánpótlásnál is mindent megtenni, hogy sikeres legyen a Nyíregyháza Spartacus.”

A nyírségiekkel kapcsolatos hír még, hogy a jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei III. osztályban szereplő Nyíregyháza Spartacus II eredményes licenckérelmet adott be a megyei I. osztályra, így ha több gárda is visszalépne a küzdelmektől, akkor a Szpari második csapata két osztállyal feljebb indulhatna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik