NB II: további hat labdarúgó távozik a sereghajtótól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.12. 08:33
Tóth Ádám Sándor után további hat labdarúgó távozik az NB II-ben sereghajtó Monortól – számolt be róla a klub honlapja.



Tóth Ádám Sándor után olyan játékosok hagyták el a Pest megyei egyesületet, akik a vártnál jóval kevesebb lehetőséget kaptak az őszi szezonban.


Tóth Ádám Sándor után olyan játékosok hagyták el a Pest megyei egyesületet, akik a vártnál jóval kevesebb lehetőséget kaptak az őszi szezonban.

A 27 éves Balanescu Dániel ősszeltíz bajnokin szerepelt, míg a 28 esztendős Szabó Tamás hétszer játszott az NB II-ben.

Az MTK-tól kölcsönkapott, 20 éves Bayer Bencének öt bajnoki jutott az idényben (mindannyiszor csereként beállva), a 24 esztendős Májer Gergő pedighét másodosztályú mérkőzésen futballozott.

A Honvéd színeiben egykor az NB I-ben is bemutatkozó 26 éves kapus, Czuczi Márton két NB II-es találkozón védett, de alacsonyabb osztályban szeretné folytatni a pályafutását, mivel a tanulmányaira akar koncentrálni a jövőben.

A 19 esztendős Adorján Gergőmindössze egy kupamérkőzésen szerepelt, ő bajnokin nem is lépett pályára.

A 21 éves Tóth Ádám Sándor sorsa már korábban eldőlt, azonban a támadó nem végleg, hanem csak kölcsönbe került az NB III-as Jászberényhez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MONORNÁL*
Érkezők: Hamar Ádám (szabadon igazolhatóként, legutóbb ETO FC Győr), Peszmeg Viktor (Balmazújváros)
Távozók: Adorján Gergő (szabadon igazolható), Balanescu Dániel (szabadon igazolható), Bayer Bence (MTK – kölcsönből vissza), Czuczi Márton (szabadon igazolható), Májer Gergő (szabadon igazolható), Szabó Tamás (szabadon igazolható), Tóth Ádám Sándor (Jászberény – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik