HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.07.23 14:42 Frissítve: 2015.07.23 15:25

NB II: tíz Hali-játékos Sopronban, Pécsről is lehet érkező

Biztossá vált, hogy Bedi Noel, Dallos Márk, Grabant Bence, Grabant Péter, Gyűrű László, Hirschler Bence, Jancsó András, Rácz Barnabás, Soltész Bence és Tihanyi Olivér személyében tíz Haladás-játékos folytatja a pályafutását Sopronban – mondta Supka Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron szakmai igazgatója a Nemzeti Sport Online-nak.

 

A játékosok a Haladás és az SVSE együttműködésének keretében kölcsönbe érkeznek a soproni klubhoz, de Supka Attila a Nemzeti Sport Online-nak azt is elmondta, hogy további futballistákat szeretnének szerződtetni.

A korábbi pécsi Beke Péter már Sopronban van, minden bizonnyal ott játszik a továbbiakban, és a korábbi dunaújvárosi Papp Máté átigazolására is van esély. A szakvezető hozzátette, már biztos, hogy az eddigi szakmai stáb folytatja a munkát a csapatnál.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy Gajág Gergő személyében egy 20 éves, korábbi pécsi védővel is erősíthet a soproni klub.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SVSE-GYSEV-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: Bedi Noel, Dallos Márk, Grabant Bence, Grabant Péter, Gyűrű László, Hirschler Bence, Jancsó András, Rácz Barnabás, Soltész Bence, Tihanyi Olivér (mindannyian Haladás)

Kölcsönből visszatérők: Keresztes Szilárd, Mészáros Márk, Sós Márk, Tóth Olivér (mindannyian Fertőszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Beke Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Gajág Gergő (Kozármisleny), Papp Máté (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros)
Távozók: Baranyai Norbert (Mosonmagyaróvár), Dénes Zsolt (?), Fazakas Géza (Kisvárda), Fazekas Norbert (FC Deutschkreutz Ausztria), Eszlátyi István (Kisvárda), Horváth András (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bobál Dávid (Bp. Honvéd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd, onnan Soroksár), Szabó Balázs (DVTK)
Távozhatnak: –

 

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.