HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.09 11:32 Frissítve: 2017.06.09 11:54

NB II: távozik az U20-as vb-bronzérmes játékos

Szerződése lejártával távozik klubjától a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba középpályása, Takács Péter, valamint a kiesett Cigánd kapusa, Sánta Tibor – utóbbi szerződést bontott csapatával.

 

A 27 éves Takács Péter legutóbb a Ceglédi VSE-nél szerepelt kölcsönben. Tizennyolc évesen, Diósgyőrben debütált az NB I-ben, majd játszott a Pápa és a Mezőkövesd színeiben is, mielőtt Békéscsabára igazolt volna. Az NB I-ben összesen 126 bajnokin lépett pályára és 7 gólt szerzett. 2009-ben tagja volt az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző korosztályos magyar válogatott keretének. Értesüléseink szerint a Balmazújváros, a Kisvárda és a Kaposvári Rákóczi is érdeklődik iránta, valamint Cegléden is szeretnék, hogy maradjon.

A 25 esztendős Sánta Tibor négy év után távozik Cigándról. A nyíregyházi születésű kapus szerződést bontott az NB II-ből kiesett csapattal, ezért szabadon igazolhatóvá vált.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Gazsi Tamás (Szolnok),  Istenes Erik (Tiszaújváros), Pintér Norbert (Szolnok, ?), Viscsák György (Tiszaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Takács Péter (szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bokros Tibor (DVSC, ?), Heffler Norbert (Mezőkövesd)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.