NB II: távozik az U20-as vb-bronzérmes játékos

Vágólapra másolva!
2017.06.09. 11:32
Szerződése lejártával távozik klubjától a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba középpályása, Takács Péter, valamint a kiesett Cigánd kapusa, Sánta Tibor – utóbbi szerződést bontott csapatával.

A 27 éves Takács Péter legutóbb a Ceglédi VSE-nél szerepelt kölcsönben. Tizennyolc évesen, Diósgyőrben debütált az NB I-ben, majd játszott a Pápa és a Mezőkövesd színeiben is, mielőtt Békéscsabára igazolt volna. Az NB I-ben összesen 126 bajnokin lépett pályára és 7 gólt szerzett. 2009-ben tagja volt az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző korosztályos magyar válogatott keretének. Értesüléseink szerint a Balmazújváros, a Kisvárda és a Kaposvári Rákóczi is érdeklődik iránta, valamint Cegléden is szeretnék, hogy maradjon.Takács Péter legutóbb a Ceglédi VSE-nél szerepelt kölcsönben. Tizennyolc évesen, Diósgyőrben debütált az NB I-ben, majd játszott a Pápa és a Mezőkövesd színeiben is, mielőtt Békéscsabára igazolt volna. Az NB I-ben összesen 126 bajnokin lépett pályára és 7 gólt szerzett. 2009-ben tagja volt az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző korosztályos magyar válogatott keretének. Értesüléseink szerint a Balmazújváros, a Kisvárda és a Kaposvári Rákóczi is érdeklődik iránta, valamint Cegléden is szeretnék, hogy maradjon.

A 25 esztendős Sánta Tibor négy év után távozik Cigándról. A nyíregyházi születésű kapus szerződést bontott az NB II-ből kiesett csapattal, ezért szabadon igazolhatóvá vált.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Gazsi Tamás (Szolnok), Istenes Erik (Tiszaújváros), Pintér Norbert (Szolnok, ?), Viscsák György (Tiszaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Takács Péter (szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bokros Tibor (DVSC, ?), Heffler Norbert (Mezőkövesd)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik