NB II: távozik a szélvészgyors támadó Vácról

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 13:49
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC közös megegyezéssel szerződést bontott Denis Samuel Obottal, mivel a támadó külföldön képzeli el pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

A 28 esztendős Denis Samuel Obot a nyáron igazolt Vácra, az őszi szezonban a csapat kulcsjátékosának számított: 14 mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. A váciaknak nem lesz könnyű pótolniuk a szélvészgyors támadót, aki korábban játszott már Angliában is, és most ismét külföldre vágyik.Denis Samuel Obot a nyáron igazolt Vácra, az őszi szezonban a csapat kulcsjátékosának számított: 14 mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. A váciaknak nem lesz könnyű pótolniuk a szélvészgyors támadót, aki korábban játszott már Angliában is, és most ismét külföldre vágyik.

Nemcsak távozója, hanem érkezője is van a Duna-partiaknak, a piros-kékek fél évre kölcsönbe megszerezték a Budapest Honvéd-MFA támadóját, Tóth Barnát.

A 20 éves játékos az őszi szezonban a Honvéd NB III-as együttesében 16 mérkőzésen 4 gólt szerzett. Előtte az Újpest korosztályos csapataiban pallérozódott.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: Tóth Barna (Bp. Honvéd-MFA)
Kölcsönből visszatérők: Sorecz Szabolcs
(FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Denis Samuel Obot (nigériai)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik