NB II: távozhat a háromszoros gólkirály Soroksárról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.21. 12:44
Szilágyi Péter, Nagy Olivér és Peszmeg Viktor mellett az NB I kétszeres és az NB II egyszeres gólkirálya, Bajzát Péter is szabadon távozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksártól – számolt be róla a klub honlapja.

Rajtuk kívül Papp Máté sem hosszabbította meg lejáró szerződését, így ő is elhagyja a klubot, azonban a mai első edzésen már több új játékos is részt vett.Papp Máté sem hosszabbította meg lejáró szerződését, így ő is elhagyja a klubot, azonban a mai első edzésen már több új játékos is részt vett.

A Soroksárban folytatja a Vasasban nevelkedő, egy évig Brazíliában védő, legutóbb Csákváron szereplő kapus, Kovács Dániel, az NB I-es rutinnal felvértezett, tavasszal Nyíregyházán futballozó középső védő, Dvorschák Gábor, valamint a gólerős ceglédi támadó középpályás, Albert Ádám.

A távozók közül egyébként a 36 éves Bajzát Péterszámít a legnevesebb labdarúgónak, ő a 2006–2007-es, illetve a 2008–2009-es idényben a Győri ETO játékosaként lett a legjobb gólszerző az élvonalban, az NB II-ben pedig a 2013–2014-es kiírásban lett gólkirály a Nyíregyháza színeiben.

„Az edzésen részt vevő újakon kívül négy másik játékossal is megegyeztünk már, de a pecsét még hiányzik a szerződésekről, és természetesen a Ferencvárostól is kapunk kölcsön néhány fiatalt” – mondta a klub honlapján Dragóner Attila klubigazgató.

Az már korábban napvilágot látott, hogy Gengeliczki Gergő az MTK-hoz szerződött, Lovrencsics Balázs a Fradival készül az NB I-es rajtra, míg Lorentz Márton kölcsönadási szerződése lejártával visszatért a Videotonhoz, de az NSO értesülése szerint onnan Siófokra kerül. Rajtuk kívül is van azonban távozó szép számmal: Jova Levente és Csilus Tamás Nyíregyházán, Haris Attila az újonc Balmazújvárosnál folytatja pályafutását.

„Megtiszteltetés számomra, hogy én lettem a Soroksár SC vezetőedzője – ezt már Lipcsei Péter a tegnap kinevezett új tréner mondta. – A keret jelentős átalakuláson megy át ezekben a napokban, így új csapatot kell építenünk. A héten még napi egy edzés lesz, de hétfőtől már többször is duplázunk. Az első felkészülési meccset július 3-án Mattersburgban vívjuk.”

Az együttes a felkészülés negyedik hetében szlovéniai edzőtáborba utazik, és több nemzetközi összecsapással készül a július 30-i bajnoki rajtra.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Albert Ádám (Cegléd),Dvorschák Gábor(Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként),Kovács Dániel(Csákvár, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Gengeliczki Gergő (MTK), Haris Attila (Balmazújváros, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza),Jova Levente(FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza),Papp Máté (szabadon igazolható),Silye Erik(FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz*: Lovrencsics Balázs (FTC), Lorentz Márton (Videoton, onnan Siófok, kölcsönbe)
*A hivatalosan az FTC játékosának számító, de a Fradiban az NB I-ben nem szereplő, régóta az NB II-es Soroksárnál kölcsönben lévő játékosokat nem tüntettük fel, kivéve az FTC-hez csatlakozó Lovrencsics Balázst.
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bajzát Péter (szabadon igazolható), Nagy Olivér(szabadon igazolható),Peszmeg Viktor(szabadon igazolható),Szilágyi Péter(szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik