NB II: szurkoló akart beszállni az egymás közti játékba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.10. 13:37
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda, az első tréningen egy szurkoló is be akart szállni az egymás közti játékba, szerelés is volt nála, de végül későbbre rendelték vissza – számolt be róla a szon.hu.

A Kisvárda első edzésén már az egymás közti játék ment a műfüves pályán, amikor egy fiatalember afelől érdeklődött a tréninget figyelőktől, hogy miként lehet oda beszállni. A kezdetben csak viccnek tűnő kérdése komolyra fordult, és jelezte, szívesen kipróbálná magát – a szerelése már nála is volt a hátizsákjában. Kompetencia hiányában az önkéntes, bevallása szerint Szabolcsveresmartról érkező próbajátékost későbbre rendelték vissza, hiszen a szakmai igazgató, Révész Attila angliai tanulmányútja miatt az első gyakorlást kihagyta, ő csak ma veszi át az irányítást. Azt azért elárulták a jelöltnek, hogy ennél jóval alaposabb a játékoskiválasztás az NB II-es csapatnál.

Szóval, egyelőre csak Horváth Zoltán és Kornutjak Volodimir az új arc (meg a néhány kárpátaljai fiatal, akik próbajátékra érkeztek), de igazából ők sem, hiszen mindketten futballoztak már Kisvárdán. Előbbi várdai nevelés, és 2013-ban Egerből éppen Debrecenbe szerződött volna, amikor a nevét összefüggésbe hozták a fogadási csalással, emiatt parkolópályára került, Kornutjak pedig féléves nyírbátori kitérő után jelentkezett újra edzésre az anyaegyesületénél.

Nem tagja már a csapatnak Grumics Miroszlav, akivel az őszi szezon végén bontottak szerződést, Lengyel Béla, aki sérülése miatt fél év eltelte után anélkül távozott Kisvárdáról, hogy egyetlen meccset játszott volna, míg Kardos Norbert Kazincbarcikára került kölcsönbe. Az első gyakorláson megjelent 29 futballistának – Révész Attila távollétében – a Kovács János, Kocsis János, Petranics Szergej edzőtrió dirigálta a foglalkozást.

„Szerdán és pénteken kettő, a hét többi napján egy edzése lesz a csapatnak – mondta a menetrendről Kovács János. – A felmérések arról árulkodnak, hogy a játékosok jó állapotban tértek vissza a szabadságról, jó alapokról kezdhetjük a munkát. Az első edzőmeccsünket a jövő hét végén a Nyírbátorral játsszuk.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Horváth Zoltán (szabadon igazolhatóként, legutóbb Lasse SC Ausztria)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Kornutjak Volodimir (Nyírbátor)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Lengyel Béla (szabadon igazolható), Grumics Miroszlav (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Kardos Norbert (Kazincbarcika)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik