NB II: Szlovákiából érkezett támadó az ETO-hoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.28. 16:26
A 25 éves támadó, Alan Kovác fél plusz egy éves szerződést írt alá a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrhöz – számolt be róla a klub honlapja.

A 25 esztendős Alan Kovác pályafutását a pozsonyi Slovan Bratislavánál kezdte, majd Dunaszerdahelyre igazolt. A DAC aztán kölcsönadta az SK Senec, majd az Iskra Borcice, az SKF Sered, végül az FK Senica együtteséhez.

„Nagyon örülök, hogy az ETO-hoz igazolhattam – mondta a szlovák támadó a szerződése aláírásakor. – Nagy motivációt érzek, hogy segítsek a csapatnak a céljai elérésében, az ETO-nál minden adva van a jó szerepléshez!”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Alan Kovác
(szlovák, FC DAC 1904 – Szlovákia, legutóbb FK Senica, kölcsönben), Szalánszki Gergő (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Vaszil Vaskeba (ukrán, Szevljus Vinohradiv /Nagyszőlős/ – Ukrajna)
Távozók:
Baracskai Roland (Mezőkövesd – kölcsönből vissza, onnan Csákvár), Debreceni András (MTE 1904, szabadon igazolhatóként), Hamar Ádám (Monor, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (szabadon igazolható), Magasföldi József (BFC Siófok, szabadon igazolhatóként)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik