NB II: szerződést hosszabbított a gólerős hátvéd Siófokon

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.15. 12:56
Egy évvel meghosszabbította szerződését a Siófokkal Kiss Balázs, így a 21 éves játékos 2022. június 30-ig a másodosztályú labdarúgócsapatnál marad – számolt be róla a klub honlapja.



Kiss Balázs (balra) szerződést hosszabbított Siófokon (Fotó: Nagy Gábor/Kisalföld)
Kiss Balázs (balra) szerződést hosszabbított Siófokon (Fotó: Nagy Gábor/Kisalföld)


Kiss Balázs 2017-ben igazolt Siófokra a Vasas Kubala Akadémiától. A most futó bajnokságban 19 mérkőzésen lépett pályára és 6 gólt szerzett; betalált a DVSC, a Szolnok, a Gyirmót, a Szeged, az Ajka és a Csákvár kapujába is.

Az eredetileg védő, de középpályásként is bevethető tehetség évről évre jobb teljesítményt nyújt, és jó játéka Gera Zoltán szövetségi edző figyelmét is felkeltette, mert meghívót kapott az U21-es válogatott összetartására, sőt az Oroszország ellen 2–0-ra megnyert barátságos mérkőzésen csereként pályára is lépett.

Az elmúlt hetekben Mihalecz István sportigazgató azzal keresett meg, hogy az idén nyáron lejáró szerződésemet a klub szeretné meghosszabbítani – mondta a játékos a klubhonlapon. – Nagyon örülök, hogy a klubvezetés és a szakmai stáb is bízik bennem és a jövőben is számít rám. Szeretném meghálálni ezt a bizalmat még több góllal, valamint jó játékkal.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik