NB II: Szapor Gábor megtartotta első edzését Angyalföldön

Vágólapra másolva!
2012.10.11. 22:56
Mint arról korábban már beszámoltunk, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vasas vezetőedzőjének Szapor Gábort nevezték ki. A szakember a mai napon megtartotta első edzését is, majd beszélt az előtte álló feladatokról és elvárásairól.

„A tegnapi kupamérkőzés után Tóth András és Fernando Festa kollégámmal átbeszéltük az elkövetkezendő időszak edzésprogramját, és elmondtam nekik az elvárásaimat. Természetesen kíváncsi voltam a véleményükre is, hiszen úgy ítélem meg, hogy alapvetően jó állapotban van a csapat, csupán egyes dolgokra kell még ráerősíteni. Itt elsősorban a gólképességre gondolok, fel kell vállalni egy bátrabb támadójátékot, ami viszont csak akkor működik, ha olyan játékosok játszanak a csapatban, akik megfelelő önbizalommal rendelkeznek" – nyilatkozta a Vasas új vezetőedzője, Szapor Gábor a klub hivatalos oldalának.

„Bátran futballoznak, nem félnek, nem ijednek meg az adódó lehetőségektől, felvállalják az edzéseken begyakoroltak végrehajtását, ugyanakkor képesek váratlan döntések meghozatalára is. Az edzés előtt arra hívtam fel a játékosok figyelmét, hogy csak tökéletesen végrehajtott feladatoknak van értelme, minden gyakorlatot százszázalékos sebességgel és erőbedobással kell végezni, hiszen a bajnoki meccseken sem enged majd az ellenfél teret és időt a kényelmes megoldásokra. A benyomásaim jók, úgy tűnt, a játékosok figyeltek, nyilván a stílusom más, mint ami eddig megszokott volt, ám azt gondolom az új ingereket jól dolgozták fel, és úgy vélem szükségesek is ezek" – tette hozzá a rutinos szakember.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik