NB II: Supka Attila szerződést hosszabbított Sopronban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 14:43
A labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Supka Attila szakmai igazgató és Szántó Csaba edző 2017 nyaráig meghosszabbította a szerződését a klubbal. A két szakember eddig érvényben lévő megállapodása a nyáron járt volna le.

Supka Attila szakmai igazgatóként 2013 nyara óta dolgozik Sopronban, munkáját Szántó Csaba edző segíti. A két szakember irányításával tavaly az ötödik helyet szerezte meg az NB II-es bajnokságban a Sopron.

A csapattól tavaly nyáron több meghatározó játékos is távozott, helyükre rutintalan, fiatal labdarúgók érkeztek. A soproni együttes ennek ellenére 19 pontot szerzett az ősszel, míg jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán.

„Supka Attila NB I-es rutinnal is rendelkező edző, aki ráadásul soproni kötődésű szakember. A klub anyagi helyzetét sikerült stabilizálni, ezért is döntöttünk úgy, hogy már most meghosszabbítjuk a szakmai stáb szerződését. Így a csapat és az edzők is maximálisan a szakmai munkára tudnak koncentrálni” – mondta a klub hivatalos honlapjának Skála János, az SVSE elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik