HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.14 14:06 Frissítve: 2018.08.14 14:31

NB II: Sándor György után újabb játékos dőlt ki Csákváron

Négyre nőtt a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár sérültjeinek száma, Nagy Zsolt, Galambos Ádám és Sándor György után Baranyai Ádám is kidőlt a sorból – számolt be róla a klub honlapja.

HIRDETÉS

 

„A sérülések a rutinosabb játékosainkat sújtják – ecsetelte a klubhonlapon Szíjjártó István vezetőedző. – Nagy Zsolt és Galambos Ádám még az előző szezonban, május másodikán sérült meg a Budaörs elleni meccsen, Sándor György a július huszonkilencedikei nyitányon dőlt ki a sorból, míg most vasárnap Baranyai Ádámot kellett lecserélnem. Sajnos rövid a kispadunk, de ahogy eddig, úgy a jövőben is valahogy megoldjuk a problémát.”

Az NSO megtudta, hogy a Monor elleni, vasárnapi mérkőzés szünetében lecserélt Baranyai Ádám rúgást kapott a combjára, de ha felépülése a várt ütemben halad, akkor hétvégén, a Vasas elleni idegenbeli találkozón már ismét pályára léphet a Csákvárban.

A Fejér megyeiek egy győzelemmel, illetve két döntetlennel kezdtek az NB II-ben, így három forduló után még veretlenek és a 6. helyen állnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS