NB II: rutinos játékosokkal erősítene a Vasas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 17:18
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas ismét érdeklődik Kovács Gábor és Kenesei Krisztián iránt, míg a házi gólkirály Remili Mohamedet spanyol és holland másodosztályú csapatok is vinnék.

A Vasasban korábban már megforduló 26 esztendős védő, Kovács Gábor 17 mérkőzésen lépett pályára az előző bajnokságban és egy gólt szerzett. A 37 éves Kenesei Krisztián szintén játszott korábban az angyalföldieknél, a nemrég befejeződött szezonban Pápán 22 mérkőzésen öt gólt szerzett.Kovács Gábor 17 mérkőzésen lépett pályára az előző bajnokságban és egy gólt szerzett. A 37 éves Kenesei Krisztián szintén játszott korábban az angyalföldieknél, a nemrég befejeződött szezonban Pápán 22 mérkőzésen öt gólt szerzett.

Értesüléseink szerint a házi gólkirály Remili Mohamedet a Puskás Akadémia mellett spanyol és holland másodosztályú csapatok is vinnék.

Két fiatal, a Kubala Akadémiáról felkerült játékost, Nagyházi Dávidot és Szedlár Zoltánt kölcsönadná a Vasas, míg a Mezőkövesd Izing Martint vinné. A piros-kékek szeretnék ismét soraikban tudni az előző idényben kölcsönben a csapatnál futballozó Engel Alexet és Gál Mátyást, de előbbit a Mezőkövesd, utóbbit pedig a Nyíregyháza is átigazolná.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Remili Mohamed (Puskás Akadémia FC?), Izing Martin (Mezőkövesd-Zsóry?), Nagyházi Dávid (?), Szedlár Zoltán (?)
Kiszemeltek: Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Kovács Gábor (Paksi FC), Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik