NB II: rutinos hátvéd orvosolhatja a szegedi védőgondokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 16:12
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011-Grosics Akadémia az őszi idény hátralévő öt mérkőzésére leigazolta a 34 éves védőt, védekező középpályást, Tóth Balázst – számolt be róla a delmagyar.hu.

Ezzel a névvel ketten is szerepeltek az elmúlt időszakban a hazai labdarúgó NB I-ben, de a Szeged 2011-GA nem a 34-szeres válogatott, egykor Belgiumban játszó, manapság a Puskás Akadémiában szereplő középpályást igazolta le, hanem névrokonát.

A 34 esztendős Tóth Balázs száznál is több NB I-es mérkőzésen lépett pályára pályafutása során. Szerepelt többek között a Vasasban, Kaposvárott, a Honvédban és Siófokon. Névrokonához hasonlóan legutóbb ő is a Puskás Akadémia együttesében játszott, ám a nyáron lejárt szerződését nem hosszabbították a vezetők, így szabadon igazolható játékosként kerül most a Szeged 2011-GA-hoz.

Nyilas Elek együttesének komoly védőproblémái vannak, hiszen az edző sérülés miatt nem számíthat az egyaránt a védelem tengelyében bevethető Farkas Márkra és Tímár Krisztiánra. Rajtuk kívül két kapus, Molnár F. Tamás és Zaharia János, illetve az egyaránt középpályás, Gadó Gábor és Pozsár Gábor is sérüléssel bajlódik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik