NB II: rutinos, volt NB I-es hátvéd Zalaegerszegen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.31. 12:37
A mai, Veszprém FC elleni felkészülési mérkőzésen bizonyíthat a ZTE szakmai stábjának a korábbi élvonalbeli hátvéd, Petrók Viktor, aki legutóbb a Szeged 2011 együttesében futballozott.

A zaol.hu számolt be arról, hogy a 31 esztendős, korábban az NB I-ben Kaposváron szereplő Petrók Viktort teszteli a ZTE szakmai stábja a mai, Veszprém elleni felkészülési meccsen. A legutóbb Szegeden szereplő, jelenleg szabadon igazolható középső védőn kívül még egy próbajátékos, az MTK-nevelésű, 19 esztendős támadó, Huller Ádám is lehetőséget kap a ZTE-ben.zaol.hu számolt be arról, hogy a 31 esztendős, korábban az NB I-ben Kaposváron szereplő Petrók Viktort teszteli a ZTE szakmai stábja a mai, Veszprém elleni felkészülési meccsen. A legutóbb Szegeden szereplő, jelenleg szabadon igazolható középső védőn kívül még egy próbajátékos, az MTK-nevelésű, 19 esztendős támadó, Huller Ádám is lehetőséget kap a ZTE-ben.

A legutóbb Felcsúton védő kapus, Czirjék Zoltán már egy hete a zalaiakkal edz, a klub vezetői szeretnék szerződtetni, de még nem egyeztek meg a játékossal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZALAEGERSZEGI TE-NÉL
Érkezők:Marcus Vinícius Batista dos Santos „Tanque”(brazil, Egri FC),Kondákor Dániel,Fujsz Richárd,Tóth Benjámin(mindhárman az ificsapatból),Jasarevic Mahir(Lombard Pápa – kölcsönből vissza),Vayer Gábor(Paks)
Távozik/távozhat:Babos Barnabás(FC Ajka?),Budovinszky Krisztián(?),Kocsárdi Gergely(visszavonult),Pavol Penksa(szlovák, ?),Mouhamadou Seye(szenegáli, ?),Marián Sluka(szlovák, ?),Alekszandr Tiskevics(fehérorosz, Litvánia)
Kiszemeltek:Czirjék Zoltán(Puskás Akadémia),Huller Ádám(MTK),Petrók Viktor(Szeged 2011)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik