HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.18 12:44 Frissítve: 2017.07.19 14:30

NB II: rutinos exfradista középpályás jött a Soroksárhoz

A korábban a Ferencvárosban is futballozó Gyömbér Gábor a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksárban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

 

A soroksáriak a legnagyobb titokban vették fel a kapcsolatot a Ferencváros korábbi csapatkapitányával, Gyömbér Gáborral, aki január óta a Puskás Akadémia FC-t erősítette. Miután a 29 éves középpályás felbontotta a szerződését Felcsúton, megkezdődhettek a tárgyalások a játékos és a budapesti klub között, amelyek hétfőn sikerrel zárultak. Így a rutinos labdarúgó a Soroksár SC színeiben szerepel a július 30-án kezdődő másodosztályú bajnokságban.    

A makói születésű Gyömbér Gábor a Fradiban nevelkedett, majd 18 éves korában egy esztendőt eltöltött a brazil Náuticóban. Onnan Sopronba tért haza, de villámgyorsan a Lombard Pápánál, azt követően pedig a Ferencvárosban találta magát – a zöld-fehéreknél öt évet töltött el, és összesen 105 meccset játszott.

Gyömbér Gábor 2013-ban bemutatkozott a magyar válogatottban is az Észtország elleni, 5–1-re megnyert vb-selejtezőn.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Romic Danijel (horvát-magyar, Cibalia Vinkovci – Horvátország), Albert Ádám (Cegléd), Csillag Dárius (Budaörs), Dvorschák Gábor (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia, szabadon igazolhatóként), Kovács Dániel (Csákvár, szabadon igazolhatóként), Orosz Márk (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Tamási Zsolt (Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők: Derekas Zoltán (FTC), Lakatos István (FTC), Gera Dávid (FTC), János Norbert (FTC), Pergel Bence (FTC)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek: –
Távozók: Bajzát Péter (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Gengeliczki Gergő (MTK), Haris Attila (FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Balmazújváros), Jova Levente (FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza), Papp Máté (Csákvár), Peszmeg Viktor (Cegléd), Sándor István (Cegléd), Szilágyi Péter (Cegléd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz*: Lovrencsics Balázs (FTC), Lorentz Márton (Videoton, onnan Siófok)
*A hivatalosan az FTC játékosának számító, de a Fradiban az NB I-ben nem szereplő, régóta az NB II-es Soroksárnál kölcsönben lévő játékosokat nem tüntettük fel, kivéve az FTC-hez csatlakozó Lovrencsics Balázst.
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Nagy Olivér (szabadon igazolható)

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.