NB II: rutinos balhátvédet szerződtetett a Kozármisleny

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.25. 09:08
null
Bor Dávid a Kozármislenyben folytatja pályafutását (Fotó: Kozármislenyfc.hu)
A labdarúgó NB II-ben sereghajtó Kozármisleny együttesében folytatja pályafutását a téli átigazolási időszak óta csapat nélküli balhátvéd, Bor Dávid – számolt be róla a klub honlapja.

A 28 éves Bor Dávid januárban távozott a Békéscsabától, azóta nem volt csapata, így szabadon igazolható játékosként igazolt a Kozármislenyhez. A ballábas labdarúgó már egy ideje a mislenyiekkel edzett és meggyőzte a szakmai stáb tagjait, hogy érdemes őt szerződtetni.

Bor Dávid 2014. június 1-jén a Paks színeiben a Ferencváros ellen mutatkozott be a magyar élvonalban. A Tolna megyeiek első csapatában azonban nem tudott stabil helyet kiharcolni magának, ezért kölcsönjátékosaként később szerepelt a Balmazújvárosban, a Dorognál, Sopronban és Soroksáron is. 2020 nyarán aztán végleg távozott Paksról, majd másfél évet Csíkszeredán töltött, a román másodosztályú FK Csíkszereda együttesében játszott. Erdélyből tavaly télen igazolt Békéscsabára, ahol egy évet töltött el. Összesen 102 alkalommal szerepelt a magyar másodosztályban.

Bor Dávid (jobbra) épp volt csapata, a Békéscsaba ellen mutatkozhat be a Kozármisleny színeiben (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
Bor Dávid (jobbra) épp volt csapata, a Békéscsaba ellen mutatkozhat be a Kozármisleny színeiben (Fotó: Dömötör Csaba, archív)

Érdekesség, hogy Bor Dávid azon kevés labdarúgó közé tartozik, aki a megyei másodosztálytól kezdve az élvonalig minden bajnoki osztályban szerzett gólt Magyarországon.

Bor Dávid április 2-án éppen volt csapata, a Békéscsaba ellen mutatkozhat be új együttese, a Kozármisleny színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik