NB II: részleges szakadást szenvedett a Szpari kapitánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 11:39
Részleges szakadást szenvedett a vádlijában Törtei Tamás, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza védője. A rutinos játékosra minimum két hetes kihagyás vár.

A szerdai edzésen éppen erőnléti tréningeket végeztek a játékosok, amikor Törtei Tamás megsérült. A labdarúgót azonnal Budapestre szállították egy specialistához, és kiderült, részleges szakadás van a vádlijában.

„Sprinteket és ugrógyakorlatokat végeztünk, amikor egyszer csak egy kattanást hallottam, majd úgy éreztem, mintha egy nagy kővel megdobták volna a vádlimat. Nem tudtam tovább lépni, és gondoltam, hogy nagy a baj. Attól tartottam, teljesen elszakadt a vádlim. Szerencsére az orvosi vizsgálat azt állapította meg, hogy csak részleges szakadásról van szó nyolc mm-es területen. Így is minimum két hétig nem edzhetek, ultrahangos, valamint lézeres kezelésekre kell járnom, valamint a jégkabint javasolták, mely felgyorsíthatja a gyógyulást. Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom a következő találkozókat” – mondta Törtei Tamás a klub hivatalos oldalának.

A Nyíregyháza csapatkapitánya mellett Rudolf Gergely sem egészséges – a Szeged elleni találkozón rúgták meg, és egy csaknem tízcentis seb van a lábán –, ám ő valószínűleg bevethető lesz a hétvégén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik