NB II: Rajczi Péterrel is tárgyaltak a nyíregyháziak

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 18:06
A legutóbb az Újpestben futballozó Rajczi Péter is a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus kívánságlistáján szerepelt, de Brekk János klubmenedzser a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, a tárgyalások egy bizonyos szinten elakadtak. Bárányos Zsolttal viszont közel a megállapodás.

„Rajczi Pétert valóban szerettük volna Nyíregyházára csábítani, majd le is ültünk vele beszélni a jövőről, de a tárgyalások ebben a fázisban elakadtak. A korábbi Újpest-támadó így már nincs napirenden" – nyilatkozta a Nyíregyháza klubmenedzsere, Brekk János a Nemzeti Sport Online-nak.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Bárányos Zsolttal próbajátékon szerepel szabolcsiaknál:

„Az új igazolások közül megérkezett Nenad Djurovics és Milan Nikolics, és most már Yves Simplice Mboussi is velünk edz, meglátjuk, milyen állapotban van. Sorsáról később döntünk. Bárányos Zsolttal viszont közel a megállapodás, biztosra veszem, nagy segítségünkre lehet majd a jövőben" – tette hozzá a szakember.

Nyíregyházán szerepel próbajátékon a 19 éves irányító, Nikon „El Maestro" Jevtics, aki volt a Schalke, a Valencia és az Austria Wien labdarúgója is, tavaly pedig Újpesten futballozott. A hét elejétől a csapattal készül Vasas Tamás is, aki Balkányból érkezett, és eddig jó benyomást tett Brekk Jánosra, így őt tovább tesztelik, csakúgy, mint a Sárvárról érkező belső védőt, Sipos Tamást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik