NB II: próbaképp lőtt három gólt, le is csapott rá a Budaörs

Vágólapra másolva!
2018.02.02. 17:41
A Budaörs a szezon végéig kölcsönvette Adamcsek Mátét a Paksi FC-től – derült ki a labdarúgó NB II 9. helyén telelő csapat hivatalos honlapjának pénteki híréből.

Adamcsek Máté a héten érkezett próbajátékra a Budaörshöz, és a BKV Előre elleni szerdai felkészülési mérkőzésen (6–0) három gólt szerzett. A 20 éves támadó a Paks második csapatában 16 NB III-as mérkőzésen négyszer talált a kapuba ebben a szezonban, az első csapatban bajnokin nem, csak két Magyar Kupa-találkozón lépett pályára.Adamcsek Máté a héten érkezett próbajátékra a Budaörshöz, és a BKV Előre elleni szerdai felkészülési mérkőzésen (6–0) három gólt szerzett. A 20 éves támadó a Paks második csapatában 16 NB III-as mérkőzésen négyszer talált a kapuba ebben a szezonban, az első csapatban bajnokin nem, csak két Magyar Kupa-találkozón lépett pályára.

A budaörsi klub is bejelentette, amit az MTK Budapest már korábban: a 19 éves MTK-támadó, Palincsár Martin a szezon hátralévő részében szintén Budaörsön játszik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők: Adamcsek Máté (Paksi FC – kölcsönbe), Demjén Patrik (MTK Budapest kölcsönbe), Fényes Szabolcs (Csákvár), Palincsár Martin (MTK Budapest – kölcsönbe)
Távozók: Bese Balázs (MTK Budapest – kölcsönből vissza), Horváth Roland (Gyirmót FC Győr), Wild Tamás (Ceglédi VSE)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik