NB II: öten hiányoznak a ZTE-ből a Kisvárda elleni rangadón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.13. 12:12
Paudits Patrik és Patvaros Zsolt mellett Nagy Gábor, Ágoston Donát és Kretz Bálint is hiányozni fog a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC-ből a mai, Kisvárda elleni idegenbeli rangadón – számolt be róla a klub honlapja.

Paudits Patrik tavasszal szenvedett térdszalagszakadást, ez fél év kihagyást vetített előre – a támadó rehabilitációja jól halad, de a visszatérésére még várni kell.

Patvaros Zsolt elhúzódó, kellemetlen gyulladásos izomsérüléssel küzd immár tíz hónapja, ám most már olyan stádiumba ért a rehabilitációja, hogy nemsokára teljes értékű edzéseket végezhet, így két-három héten belül csatlakozhat az együtteshez.

A nyáron érkező Nagy Gábor még a hat héttel ezelőtti, második nyári tréningjén szerzett sérülésével bajlódik, a héten már a csapattal edzett, erőnlétileg azonban még utol kell érnie magát.

Két fiatal játékos, Ágoston Donát és Kretz Bálint is sérült – előbbire egy kisebb műtét és egy hónapos rehabilitáció vár, míg utóbbinak eltörött a lábfeje, ezért ő hat hétig nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

A ZTE az NB II 3. fordulójában ma 17.30-tól a Kisvárda otthonában lép pályára.

AZ NB II 3. FORDULÓJÁNAK PROGRAMJA

17.00:
Siófok–ETO FC Győr (Tv: M4 Sport)
17.30: Budaörs–Dorog
17.30: Budafoki MTE–Soroksár
17.30: Szolnok–Kazincbarcika
17.30: Vác–Szeged 2011
17.30: Cegléd–Sopron
17.30: Kisvárda–ZTE
19.00: Békéscsaba–MTK
19.00: Csákvár–Mosonmagyaróvár
19.00: Gyirmót FC Győr–Nyíregyháza Spartacus

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik