NB II: összecsomagolt a védő, pedig még ajánlatot sem tettek érte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.29. 11:07
A labdarúgó NB III-ban szereplő Jászberény hivatalos honlapján jelezte, a másodosztályú Ceglédnél próbázó Fejes János összecsomagolt és távozott – igaz, az NB II-es klub még nem kereste meg a jászberényieket a balhátvéd átigazolásával kapcsolatban.

Mint ismert, a Nemzeti Sport Online megtudta, az NB II-ben tizenötödik Cegléd szerződtetné Fejes Jánost, miután a 25 esztendős játékos megfelelt a próbajátékon.

„Téli sérvműtéte után mindössze egyetlen edzésen vett részt csapatunknál a Jászberénybe hosszabb vargabetű után két éve visszatért Fejes János, majd bejelentette, hogy Ceglédre invitálják próbajátékra – idézi a jaszberenyifc.hu Gottdiener Lajos elnököt. – Engedélyeztük számára, de előre tisztáztuk, hogy ingyen nem fogjuk elengedni. Ezek után tegnap megjelent az öltözőben, összecsomagolta a cuccait, mondván megfelelt a teszteken és mindenáron távozni akar. Nincs is ezzel semmi gond, de a Cegléd még mind a mai napig nem keresett minket ügyében. A téli átigazolási időszakban egyébként csak a klub engedélyével szerződhet máshová egy játékos, s az MLSZ által kiadott táblázat alapján kell kártalanítani a vevőnek az eladót. Mi ehhez ragaszkodunk, hiszen így szükségünk lesz egy új bal oldali védőre. Úgy gondolom, Fejes János számára nincs visszaút a JFC-be, már fel is vettük a kapcsolatot egy azonos poszton szereplő játékossal.” szerződtetné Fejes Jánost, miután a 25 esztendős játékos megfelelt a próbajátékon.

„Téli sérvműtéte után mindössze egyetlen edzésen vett részt csapatunknál a Jászberénybe hosszabb vargabetű után két éve visszatért Fejes János, majd bejelentette, hogy Ceglédre invitálják próbajátékra – idézi a jaszberenyifc.hu Gottdiener Lajos elnököt. – Engedélyeztük számára, de előre tisztáztuk, hogy ingyen nem fogjuk elengedni. Ezek után tegnap megjelent az öltözőben, összecsomagolta a cuccait, mondván megfelelt a teszteken és mindenáron távozni akar. Nincs is ezzel semmi gond, de a Cegléd még mind a mai napig nem keresett minket ügyében. A téli átigazolási időszakban egyébként csak a klub engedélyével szerződhet máshová egy játékos, s az MLSZ által kiadott táblázat alapján kell kártalanítani a vevőnek az eladót. Mi ehhez ragaszkodunk, hiszen így szükségünk lesz egy új bal oldali védőre. Úgy gondolom, Fejes János számára nincs visszaút a JFC-be, már fel is vettük a kapcsolatot egy azonos poszton szereplő játékossal.”

Fejes János a Honvédban nevelkedett, az NB III Keleti csoportjában a harmadik helyen telelő Jászberényben az ősszel 15 bajnokin egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik