NB II: Tiszakécskéről nyolcan távoztak, még ketten érkeztek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.26. 21:57
Elkezdte a felkészülést a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE is a labdarúgó NB II 2019–2020-as idényére. A csapattól nyolcan távoztak, míg Zádori Krisztián után újabb két játékos érkezett – számolt be róla a klub honlapja.

„Eddig három érkezőnk van, a csatár Zádori Krisztián, aki Balmazújvárosból jött, az utánpótlás-válogatott kapus, Varga Ádám, ő a Puskás Akadémiától érkezett, illetve Erdélyi Botond hátvéd, aki az előző szezonban a Dorogi FC-t erősítette – ecsetelte a klub honlapján Nyilas Elek sportigazgató. – Benkó Bence, Helesfay Donát, Ladányi Patrik, Huszti András, Károly Bálint, Sirokmán Zoltán, Mihály Dávid és Gréczi Márton távozott a klubtól. Jelenleg harminc plusz három játékossal készülünk a próbajátékosokkal együtt, de szombattól visszatérünk a huszonegy mezőnyjátékosból és három kapusból álló létszámhoz, azzal a kerettel vágunk majd neki a bajnokságnak.”

A próbajátékosokat csütörtök 17 órától, illetve szombat 10 órától Lakiteleken egymás közötti felkészülési mérkőzéseken teszteli a Simon Antal vezette szakmai stáb. Az NSO úgy tudja, az egyik próbajátékos a Vácról érkező középpályás, Durso Giuliano.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők: Erdélyi Botond (Dorog), Varga Ádám (Puskás Akadémia II), Zádori Krisztián (Balmazújváros)
Távozók: Benkó Bence (?), Gréczi Márton (?), Helesfay Donát (?), Huszti András (Puskás Akadémia), Károly Bálint (Békéscsaba), Ladányi Patrik (?), Mihály Dávid (?), Sirokmán Zoltán (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik