NB II: nincs messze az egyezség Pisanjukkal a Vasasnál

Vágólapra másolva!
2013.02.01. 11:48
Vasas–Hatvan 4–2, gólszerző Pisanjuk (4). Nem rossz belépő annak, aki épp eladni próbálja magát. Igazából azon sem csodálkoznánk, ha a kanadai-ukrán center a harmadik angyalföldi találata után már a leendő szerződésén gondolkodott volna.

„Ugyan már, szó nincs ilyesmiről! Bár nagyon jól éreztem magam a pályán, és tetszett, hogy ennyire támadó felfogásban futballozó együttesben szerepelhetek, amelyben a középpályássor masszív támogatása révén csak be kellett fejeznem az akciókat, a jövőm korántsem dőlt még el" – fogalmazott óvatosan a szerdai edzőmérkőzésen parádézó 23 éves Igor Pisanjuk.

A Vasas cégvezetője, Varga Endre is mindössze arról tudott beszámolni, hogy az álláspontok nincsenek távol egymástól, és a péntek lehet az esetleges megegyezés napja. A négy gól mindenesetre meggyőző, főleg azután, hogy Pisanjuk egri fél éve nem sikerült valami fényesre, tizenegy meccsen egy gólig jutott az ősszel.

„Azt hiszem, négy gólt egyetlen meccsen sem szereztem még felnőttkarrieremben, de az egri sikertelenségem nem csupán rajtam múlt. Míg a Vasas felkészülési találkozóján felettébb támadó szellemű csapatba szálltam be, Egerben a védekezés emésztette fel az együttes erejét. Úgy azért jóval keservesebb a csatár élete. Szóval csalódott vagyok, hogy kevés meccset nyertünk meg és elmaradtak a góljaim, ám mert mégiscsak az első osztályban szerepelhettem és rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtam, egyáltalán nem bánkódom. Számomra fontos, hogy tanuljak, s reményeim szerint egyre jobb játékossá válhatok. De hogy a tavasszal hol szerzek újabb tapasztalatokat, magam sem tudom" – tette hozzá Pisanjuk.

A Vasassal kapcsolatos hír, hogy a szombathelyi Kenesei Krisztián szerződtetése is képben van az angyalföldieknél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik